levealogo

Tietoa minusta

Hei!

Olen Juha Pihlajamäki, verkkovalmentaja ja hyvinvoinnin asiantuntija, joka on sitoutunut auttamaan sinua saavuttamaan terveys- ja hyvinvointitavoitteesi.

Aloitin juoksuharrastuksen aikuisiällä täysin nollatasolta, joten ymmärrän henkilökohtaisesti ne haasteet, jotka matkalla kohtaat. Minun matkani on opettanut minulle, että jokainen askel eteenpäin on arvokas ja että ruuan merkitys on korvaamaton osa harjoittelun tukea ja kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Paasto: Tutustu paaston maailmaan ja opi, miten voit hyödyntää sitä kehosi puhdistautumiseen ja mielen kirkastamiseen turvallisesti ja tehokkaasti.

Pätkäpaasto: Opi pätkäpaastoamisen perusteet ja edistyneet strategiat, jotka auttavat sinua saavuttamaan painonhallinnan tavoitteet, parantamaan energiatasoasi ja tukemaan terveyttäsi.

Juoksu: Aloita juoksuharrastus tai vie seuraavalle tasolle asiantuntevalla ohjauksella. Anna minun näyttää, kuinka voit rakentaa kestävyyttä, nopeutta ja nauttia jokaisesta juoksuaskeleesta, riippumatta lähtötasostasi.

Laihdutus: Löydä kestäviä ja terveellisiä tapoja laihtua ja ylläpitää ihannepainoasi. Räätälöidyt valmennusohjelmat ja henkilökohtainen tuki varmistavat, että saavutat tavoitteesi.

Ketogeeninen ruokavalio: Sukella syvälle ketogeenisen ruokavalion maailmaan ja opi, miten voit hyödyntää sitä maksimoimaan suorituskykysi, optimoimaan painonhallintasi ja parantamaan yleistä terveyttäsi.

Miksi Valita Minut? Kokemukseni juoksijana nollatasolta maratoonariksi ja intohimoni ruoan ja ravitsemuksen merkityksen ymmärtämiseen harjoittelun tukena tekevät minusta ainutlaatuisen valmentajan. Olen sitoutunut tarjoamaan sinulle asiantuntevaa ohjausta, kannustusta ja tietoa, jotta voit saavuttaa tavoitteesi ja elää terveellisempää, onnellisempaa elämää.

Jokainen meistä on yksilö, ja siksi valmennukseni on helposti muokattavissa vastaamaan juuri sinun tarpeitasi ja tavoitteitasi. Haluan, että tunnet olevasi tuettu ja inspiroitunut jokaisessa vaiheessa matkaasi kohti parempaa minää.

Kaikissa valmennuksissamme sinulla on mahdollisuus kysyä suoraan minulta, heräsi sinulla mitä tahanta kysyttävää valmennukseen liittyen. Kysymykset jäävät myös muiden valmennettavien nähtäville, niin niistä oppivat myös muut valmennettavat.

Liity tiimiimme: Oletko valmis tekemään muutoksen? Liity valmennukseen tänään ja aloitetaan yhdessä matka kohti terveellisempää ja onnellisempaa elämää. Odotan innolla, että saan tukea sinua tavoitteidesi saavuttamisessa!

Terveisin, Juha Pihlajamäki


Johanna, 34

"Paasto on auttanut minua keskittymään paremmin ja tuntemaan oloni energisemmäksi."

Mikko, 29

"Aluksi oli vaikeaa, mutta nyt en vaihtaisi päivääkään. Paino on pudonnut ja uni on parantunut."

Sari, 42

"Pätkäpaasto on muuttanut suhtautumiseni ruokaan ja opettanut minulle ruoan merkityksen."